Εταιρεία Φιλοσοφία Υπηρεσίες Πελάτες Έργα Πιστοποιητικά Επικοινωνία

Η φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία της ΤΗΛΕ - ΤΕΚΑΜ Α.Ε. είναι ότι όλες οι εργασίες πρέπει να στηρίζονται στο τρίπτυχο:
Ποιότητα, Ταχύτητα, Ευελιξία :
Η Ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες για εμάς δεν είναι μόνο υποχρέωση προς τους πελάτες μας, αλλά γενικότερη στάση της εταιρίας. Για εμάς είναι ο τρόπος δουλειάς μας.

Στην ΤΗΛΕ - ΤΕΚΑΜ Α.Ε. είμαστε περήφανοι για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Έχουμε χτίσει μαζί τους σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και γιαυτό η συνεργασία μας χαρακτηρίζεται από μεγάλη διάρκεια.

 
 

Η Ταχύτητα είναι το προσόν που κάνει μια εταιρία να ξεχωρίζει χαρακτηριστικά από τον ανταγωνισμό. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να αποπερατώσουμε ένα έργο το συντομότερο δυνατό.

Στην ΤΗΛΕ - ΤΕΚΑΜ Α.Ε. είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ταχύτερη αποπεράτωση του έργου ή την άμεση αποκατάσταση μιας βλάβης γιατί γνωρίζουμε τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει οποιαδήποτε καθυστέρηση για τους πελάτες μας. Η μέχρι σήμερα πορεία μας αποτελεί εγγύηση και έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες μας, οι οποίοι προτιμούν εμάς για την ανάθεση των έργων τους.

 
 

Η Eυελιξία είναι σημαντικότατο προσόν για μια σύγχρονη επιχείρηση. Της δίνει την δυνατότητα να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις εκάστοτε συνθήκες εργασίας αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία από την λειτουργία της εταιρίας από το 1972. Επιπλέον, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε εύκολα τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ετών στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας γενικότερα.