Εταιρεία Φιλοσοφία Υπηρεσίες Πελάτες Έργα Επικοινωνία

Η εταιρεία μας

 
 

Η τεχνική εταιρία τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών ΤΗΛΕ-ΤΕΚΑΜ Α.Ε. είναι η συνέχεια της ΤΗΛΕ - ΤΕΚΑΜ Ε.Π.Ε. που ιδρύθηκε το 1995 με κύριο αντικείμενο την ανάληψη έργων ηλεκτρονικών εφαρμογών στον χώρο των τηλεπικοινωνιών της ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, των επικοινωνιών των ενόπλων δυνάμεων, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α) κλπ.

Επίσης είναι συνέχεια της τεχνικής εταιρίας ΤΕΚΑΜ Ε.Π.Ε που ιδρύθηκε το 1972 σαν κατασκευαστική εταιρία γενικών εφαρμογών. Η ΤΗΛΕ-ΤΕΚΑΜ Ε.Π.Ε στράφηκε κυρίως στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών.

Η δραστηριότητα της καλύπτει ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο . Για τον σκοπό αυτό η εταιρία διατηρεί υποκαταστήματα και προσωπικό στην Θεσσαλονίκη όπως επίσης και στο Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης η ΤΗΛΕ - ΤΕΚΑΜ αναλαμβάνει παρόμοιες δραστηριότητες και στο εξωτερικό και για το σκοπό αυτό έχει συστήσει την θυγατρική εταιρία TEKTE BULGARIA στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Η Εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της σε συνδυασμό πάντα με την αξιοπιστία και την γρήγορη εκτέλεση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές οδήγησαν την εταιρία μας στην κορυφή των εταιριών στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Η Εταιρία μας έχει δραστηριοποιηθεί και στο εξωτερικό για την ανάληψη και εκτέλεση έργων τηλεπικοινωνιακών και ραδιοτηλεοπτικών εφαρμογών (ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ).

Στην Βουλγαρία συστήθηκε το 2003 η θυγατρική εταιρία της ΤΗΛΕ - ΤΕΚΑΜ, η TEKTE BULGARIA καταρχήν για την εκτέλεση έργων που ανέλαβε η εταιρία μας στην Βουλγαρία, για την εταιρία κινητής τηλεφωνίας GLOBUL, αλλά και της NSN BULGARIA.

Τα τελευταία 17 χρόνια η εταιρεία έχει εδραιωθεί με την παρουσία της ως ένας σημαντικός παροχέας υπηρεσιών στις τηλεπικοινωνίες.